Plátková želatina 10 plátku

Přírodní živočišná želatina na želírování, na ztužení šlehačkových krémů a jako pojivo tuků a vody. 
Použití: Potřebný počet plátků namočit do studené vody na 5-7 minut, poté želatinu důkladně vyždímat.
Použije-li se želatina do teplých surovin, ihned se rozpustí (použití do omáček, ke ztužení lehkých krémů a šlehačkových mousse
s nižším obsahem tuku).
Použije-li se želatina do studených dezertů (do ušlehané šlehačky, krémů, pudinků, na želírování ovoce, do aspiků), nabobtnalou želatinu dát do misky, rozehřát v mikrovlnce nebo v kastrůlku a důkladně míchat, než se rozpustí. Pozor!!! nesmí se přehřát, pouze rozpustit!
Poté uložit do chladu na 4 hodiny.
Nikdy neprovádět postup opačně, neboť rozpuštěná želatina okamžitě tuhne a vytváří hrudky.

39,00 Kč
Please select variants first